WerkZorgCombinatie

Counselling

 

Counselling is een kortdurende psychologische ondersteuning.

Soms voel je je niet tevreden met je leven, maar 'waarom?' en 'hoe dan anders?',
zijn vragen waar je helemaal geen tijd voor lijkt te hebben.

Een counsellor staat met jou stil bij deze vragen. Wat is er nu precies aan de hand?
Door hardop te denken, verschillende soorten oefeningen en opdrachten ontdek je wat je belangrijk vindt. Een counsellor maakt als het ware de plattegrond met je, zodat je zelf kunt bepalen waar je heen wilt, en hoe je daar kunt komen.


We zoeken uit wat er aan de hand is. Dat diepen we uit door te kijken wat er allemaal nog meer speelt, en wat je situatie in stand houdt. Als je dat weet, kun je zoeken naar oplossingen. Je bepaalt wat je wilt en hoe je daar komt. Lees hoe dat in de praktijk werkt, in deze verhalen.   

Je kan vrijblijvend contact met ons opnemen, als je wilt weten wat wij in jouw situatie voor jou kunnen doen.                                                    
  
Counselling werkt vanuit de basiswaarden:

betrokkenheid
; wij zijn echt geïnteresseerd in jou. Wij werken niet met standaard begeleidingstrajecten, omdat we willen dat jij krijgt wat jij nodig hebt. Ons doel is altijd
jou optimaal te begeleiden;

vertrouwelijkheid
; wij vinden het belangrijk dat je je veilig voelt om alles wat van belang is te kunnen zeggen. Daarom werken wij in strikte vertrouwelijkheid. Ook als je werkgever de counselling betaalt;
 
respect; iedereen heeft zijn eigen normen en waarden. Wij denken mee vanuit jouw referentiekader. Oordelen over iemand doen wij nooit.