WerkZorgCombinatie

Burnout-Preventietrainingen


Ziekteverzuim kost werkgevers veel geld. Als je kunt voorkomen dat werknemers ziek worden, kun je veel geld besparen.

WerkZorgCombinatie geeft trainingen om burnout in een vroegtijdig stadium te kunnen onderkennen. Ook verzorgen wij trainingen om werknemers te helpen met het combineren van werk en zorg voor jonge kinderen.


Burnout trainingen


De burnout trainingen zijn zowel nuttig voor werknemers als voor leidinggevenden. Een groot deel van het ziekteverzuim in Nederland is (mede) van psychische aard. Het is echter opvallend hoe weinig aandacht daarvoor op de werkplek is. Door bewust van te worden van psychische klachten en vaardigheden te leren anders met situaties om te gaan, kan verzuim om psychische redenen flink worden verkort. Vraag ons wat wij voor u kunnen betekenen.


Wie weet bijvoorbeeld wat de belangrijkste oorzaak is van een burnout? Is dat persoonlijkheid, hele jonge kinderen, of geslacht? Het is geen van de hier genoemde drie!


Training Voorkom Onnodig Burnout Verzuim

In samenwerking met
Voorkom Onnodig Verzuim verzorgen wij de training Voorkom Onnodig Burnout Verzuim. Lees hieronder wat dit voor uw organisatie zou kunnen betekenen. Weet u meer weten, neem dan contact met ons op.