WerkZorgCombinatie

Diensten en workshops


Wat kunnen wij u bieden?

Onze kracht is onze werkwijze en onze kennis van het combineren van werken met de zorg voor kinderen.

Werkwijze
Onze werkwijze is professioneel, betrokken en respectvol. Wij werken volgens professionele richtlijnen. Het unieke van counselling is dat het diepgaand is en tevens toewerkt naar concrete oplossingen. Door de diepgang komen we samen tot de kern van het probleem. De praktische fase van een counsellingstraject stimuleert de eigen copingsvaardigheden, zodat toekomstige problemen makkelijker kunnen worden aangepakt. 

Kennis
Wij begrijpen hoe een bedrijf werkt, en wat de obstakels voor een gezonde werkomgeving kunnen zijn. Wij weten ook hoe het is om een werkende ouder te zijn. Wat de problemen op het werk en thuis kunnen zijn, en wat dat met jezelf doet.

Producten
Wil je investeren in jezelf, of investeren in je bedrijf, dan kunnen we daar op verschillende manieren bij ondersteunen. De onderstaande producten bieden wij. Er is een apart overzicht voor workshops.
Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden de counsellingsgesprekken deels. U kunt onze AGB-code vinden op de pagina 'over ons'. Voor meer informatie over vergoedingen, kunt u kijken op de site van de Algemene Beroepsvereniging voor Counsellors (ABvC) http://www.abvc.nl/CMS/Docs/Verz/120109.Vergoedingen%20zorgverzekeraars%202012%20ABvC.pdf

  

Diensten  

Kennismakingsgesprek (gratis)
 
Counselingsgesprek
(50 min.)

Management coaching
(60 min.) 

Skype- of telefonisch
counsellingsgesprek
E-mail coaching
(per maand ondersteuning) 

 
 
Trainingen
mogelijke onderwerpen
 
   

Gemiddeld duurt een counselingstraject 8 sessies. De daadwerkelijke duur bepalen we in overleg.

Soms lukt het niet om tijd en ruimte te vinden om elkaar te ontmoeten, dan kan contact via de telefoon, skype of via email een goed alternatief zijn. Ben je hierin geïnteresseerd, dan kan je contact opnemen via mail of telefoon. We voeren alleen skype-gesprekken op afspraak.

Bedrijven
Als bedrijf heeft u een aantal mogelijkheden. U kunt losse gesprekken betalen voor uw werknemers of managers die counseling willen. Zijn er veel werknemers die daar belang bij hebben, dan kunt u ook een aantal gesprekken tegelijkertijd afnemen, voor een lagere prijs. Daarnaast zou u een contract voor counseling binnen uw bedrijf kunnen afsluiten. We zijn dan op uw bedrijf aanwezig, en inzetbaar wanneer nodig. Heeft u interesse dan kunt u
contact opnemen.